lauantai 5. marraskuuta 2016

Tokonuorten syysleiri

Oli ihan huisan hauskan ratki riemukkaan hupaisaa. Ja antoisaa. Kiitti kaikille! Koulutukset oli hyviä ja perjantain luennosta sai paljon irti. Hyödöllinen viikonloppu siis! (Kreisi alias jäi mieleen jotenkin kovin hyvin.)

Koulusta skippasin muutaman tunnin, kun piti Wakan kanssa kiiruhtaa junaan. Helsingin päässä kipitettiin ripsakkaa tahtia Kamppiin, mutta se ei riittänyt, että oltaisiin keritty bussiin. Aikataulut uusiks. Bussilla siis Espooseen Siirin luokse, josta autolla jatkettiin sitten Kennelliiton koulutustiloihin noin 40 min ajomatkan päähän. Huh. Vihdoin perillä. Suoraan Vappu Alatalon luennolle aiheesta jännittäminen.

Perjantai iltana luennon jälkeen tehtiin jännityksen hallinta treeniä eli oikeastaan pelkkiä ohjaajia reenattiin. Ilta oli nopeasti ohi ja sullouduttiin pieneen bussiin, joka vei meidät hotelliin tutimaan. Good night!Lauantaina aamulla taas sullouduttiin samaiseen pieneen bussiin, jonka tie vei takaisin Kennelliiton koulutustiloihin. Edessä oli pitkä päivä. Aamulla reenattiin. Tauko ja syötiin. Iltapäivällä reenattiin lisää. Tauko ja lisää ruokaa. Sit vielä reenattiin. Hupss, se päivä meni hujauksessa ohi.

Wakan kanssa haettiin vinkkejä kapulan pitämiseen. Miten sitä lähtä opettamaan? Lisäksi vähän seuruuta katteltiin, kun se on hieman levotonta. Eiköhän me näillä eväillä kuiten saada nämä haasteet kuriin.

Lauantai iltaan kuului reilu tunnin sessio aliasta ja pakko myöntää, että en muista koska viimeksi olen niin paljon nauranut. Resepti tähän on vähäinen uni ja sokeri.Sunnuntai muutoin saman kaavan mukaan, paitsi illa odotti lähtö takaisin kotiin. Sennin kyydillä siis kohti Tamperetta ja jotta ei tarvitsisi liian väljästi autossa istua oli, meitä siellä neljä ihmistä (me kolme plus kuski) ja kolme koiraa ja koirien häkit ja meidän kolmen tavarat. Hei Tampere, täält me tullaa!

Sunnuntaina aamulla oli häiriöreenien emäreenit. Oli uuvuttavaa, mutta todellakin tärkeää ja mukavaa. Iltapäivällä reenaattiin vielä vähän lisää. Tehtiin Wakan kaa jotain kivaa helppoo eli merkin kiertämistä. Sit me seuruuteltiin vähän lisää.

Nyt on sitten syysleirikin paketissa. Päästäänköhän jatkamaan Chilin kanssa ensi vuonna vielä ryhmässä? Epäilen, koska tämä vuosi ei meidän kahden paras reeni vuosi ole ollut. Katsellaan.

Aamu muuten kokosi aika hienosti valkkuvklopun yhteen postaukseen. Propsit hälle! Tässä linkki kyseiseen postaukseen, menkää lukemaan: http://aamujaurpo.blogspot.fi/2016/11/tokonuoria-vaiko-jo-vanhoja.html

4 kommenttia

 1. hienoja kuvia! käskeppä jonku enskerralla videoija teitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jjööö oli tarkotus nytki, mut meni vähä plörinäks.. :D

   Poista
 2. Millä kameralla ja objektiivilla nää kuvat on otettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nikon d750 ja objektiiveina nikkor 70-200mm f/2.8 ja nikkor 50mm f/1.4

   Poista